Muž opravoval v Litoměřicích rodinný dům, spadl při tom ze střechy
Ke zraněnému muži letěl vrtulník, nakonec stačil převoz sanitkou. Foto: Městská policie Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - Pro zraněného pacienta letěl do Litoměřic vrtulník letecké záchranné služby. Muž spadl z výšky při opravách rodinného domu. Vrtulníku nakonec nebylo zapotřebí.

 

V sobotu 6. května po 17. hodině na základě žádosti rychlé zdravotní služby zasahovala hlídka Městské policie Litoměřice v Erbenově ulici, kde na prostranství před Lidlem přistál vrtulník záchranné služby. Přiletěl pro zraněného pacienta, který při opravách rodinného domu v téže ulici spadl z několika metrové výšky.

Strážníci zajistili místo přistání vrtulníku proti vstupu osob. Zranění pacienta si nakonec nevyžádalo převoz vrtulníkem a ten byl následně převezen sanitkou do nemocnice.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru