Prezident Miloš Zeman má za sebou první den ze své třídenní návštěvy Ústeckého kraje
Prezidenta v Podbořanech přivítal starosta Radek Reindl. Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Litoměřice

Ústecký kraj - Prezident republiky Miloš Zeman s manželkou Ivanou Zemanovou zahájili v úterý dne 19. května 2018 třídenní návštěvu Ústeckého kraje na krajském úřadě v Ústí nad Labem, kde byli přivítáni hejtmanem kraje Oldřichem Bubeníčkem a jeho manželkou.

Po soukromém jednání prezidentského páru s hejtmanem kraje se prezident republiky setkal se členy Zastupitelstva kraje a starosty obcí s rozšířenou působností. Prezident republiky zde připojil svůj podpis do pamětní knihy města. Pracovního oběda s prezidentem republiky se zúčastnili významní podnikatelé kraje v zemědělství.

2006zeman2

Prezident Miloš Zeman při setkání s občany v Podbořanech. Zdroj: www.kr-ustecky.cz

V odpoledních hodinách zavítal prezident republiky do města Podbořany. Ty byly místem prezidentské návštěvy i v loňském roce. Po setkání s představiteli města přišel prezident besedovat s občany na Masarykovo náměstí. Zejména poděkoval za podporu při prezidentských volbách, podepsal se i do pamětní knihy města.

2006zeman3

Masarykovo náměstí v Podbořanech. Zdroj: www.kr-ustecky.cz

 

Ve středu 20. června navštíví Miloš Zeman elektrárnu v Ledvicích, kde se setká s vedením společnosti a se zaměstnanci. V odpoledních hodinách navštíví Bečov na Mostecku a Lišany na Lounsku. V obou obcích podpořilo velké procento obyvatel při volbávh prezidenta právě Miloše Zemana.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru