Dokončení rekonstrukce Špindlerovy třídy se blíží, hotovo má být do konce srpna
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Na Špindlerově třídě byla, po dokončení výkopových prací souvisejících s rekonstrukcí vodovodu a kanalizace, zahájena finální etapa instalace nového veřejného osvětlení. Rekonstrukce této průtahové komunikace má být hotova do konce srpna.

Na Špindlerově třídě byla, po dokončení výkopových prací, souvisejících s rekonstrukcí vodovodu a kanalizace, zahájena finální etapa instalace nového veřejného osvětlení. Tato část je již financována Městem Roudnice nad Labem a celková investice ve výši téměř 2,5 mil. Kč má za cíl realizovat výstavbu a napojení nového osvětlení, včetně příravy pro zavěšení vánoční výzdoby a případné připojení rozhlasu. Šestimetrové stožáry budou osazeny moderními LED svítidly s možností směrování světelného toku.

"Špinlerově třídě se v posledních dvou letech dostalo pozornosti, kterou již dlouho potřebovala. Proběhla výměna téměř devádesátilété kanalizace a celá řada dalších prací, jejichž investory se povedlo koordinovat v jednom období tak, abychom pomohli minimalizovat dopad dlouhodobých výkopů na bydlení i dopravu. Děkujeme občanům za trpělivost s omezeními, které tato stavba přináší," řekl starosta Vladimír Urban.

Zhotovitelem zakázky je firma RAISA, spol. s.r.o. a práce mají být dokončeny do konce srpna.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru