Podvodník nabízel na internetu štěně, od podvedené ženy vylákal přes 60 tisíc
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Policisté se zabývají případem podvodu, neznámý pachatel počátkem měsíce března tohoto roku vylákal peníze od poškozené pod záminkou prodeje štěněte. Žena z Litoměřicka reagovala na internetovou inzerci s nabídkou štěněte ze zahraničí s tím, že neznámému prodejci nejprve poslala část finanční hotovosti jako zálohu.

Prodejce poté požadoval další platby na pojištění zvířete, veterinární péči, pobyt v karanténě atd. Když od poškozené vylákal více než 60 tisíc korun, přestal s ní komunikovat. Poškozená do současné doby neobdržela štěně ani své peníze. Po neznámém podvodníkovi policisté pátrají.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru