Na Litoměřicku se během června a podzimu uskuteční průzkum dopravního chování
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Jezdíte do práce autem? Jaké volíte dopravní prostředky? Jak vnímáte situaci ohledně parkování ve městě Litoměřice? Nejen na tyto otázky by měl přinést odpovědi průzkum dopravního chování, který se během června a podzimu uskuteční v Litoměřicích a sousedních obcích.

„Cílem je získat informace pro tvorbu dopravní koncepce, která odpovídá potřebám občanů a zlepšuje kvalitu jejich životů,“ uvedl Zdeněk Zabilanský, projektový manažer Městského úřadu v Litoměřicích, který se zabývá udržitelnou dopravou.

Zaměstnanci společnosti FOCUS – Centrum pro sociální a marketingovou analýzu - osobně osloví 930 náhodně vybraných domácností. Dotazování zajistí profesionálně vyškolení tazatelé vázáni etickým kodexem. Odpovědi nebudou dostupné žádné třetí straně. Vyhodnocení se uskuteční hromadně, statisticky, a nebude tak možné spojit konkrétní osobu s konkrétní odpovědí.

Město Litoměřice využije výsledky průzkumu při tvorbě plánu udržitelné městské mobility. „Účastí na průzkumu dopravního chování tak máte možnost se přímo podílet na vývoji dopravy v Litoměřicích,“ upozornil Zdeněk Zabilanský, který předem děkuje občanům za ochotu zúčastnit se průzkumu.

Průzkum dopravního chování je spolufinancován z Programu spolupráce Česká republika – Svobodný stát Sasko 2014-2020 (Evropský fond pro regionální rozvoj) a Státním fondem životního prostředí ČR.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru