Letní kino na Střeleckém ostrově zahájilo sezónu českým filmem Učitelka
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Letní kino na Střeleckém ostrově v Litoměřicích zahájilo v sobotu letošní sezonu, a to českým filmem Učitelka. V červnu pak promítá každý pátek a přináší filmy pro všechny skupiny. Zajímavý program je připravený i na červenec a srpen.

2. června nabídne kino divákům zejména z řad náctiletých film Raw - horor o šestnáctileté dívce Justine, která nastoupí do nové školy, kde je donucena v rámci iniciačního rituálu jíst syrové maso. 9. června pak promítá český film s oblíbeným Jakubem Kohákem Instalatér z Tuchlovic. Na pátek 16. června připravili speciální program – film Kinders, který je hravým portrétem několika dětí a teenagerů z různých kulturních prostředí, které se prostřednictvím hudby učí, jak nakládat se životem. Tento film předznamenává velkou kulturní akci – Litoměřickou Letní filharmonii 2017 pořádanou ZUŠ Litoměřice. Koncert se v letním kině uskuteční v neděli 18. června od 14:00. Na film Kinders bude speciální snížené vstupné pro děti do 15 let 50 Kč a pro dospělé 70 Kč. Červnový program uzavře 23. 6. komedie Bezva ženská na krku.

V červenci, kdy bude kino promítat ve středu a v pátek, se diváci mohou těšit opět na celou řadu zajímavých titulů, mezi které patří filmy Naprostí cizinci, Orel Eddie, českými lvy ověnčený Masaryk, dánský film Zabijáci z maloměsta a mnoho dalších titulů.

První zářijový víkend se v Litoměřicích uskuteční již 17. ročník filmového festivalu - letos s názvem Dětský herec ve filmu, v rámci kterého se představí mnoho zajímavých i netradičních titulů na několika promítacích místech – v kině Máj, na lodi Cargo Gallery, v knihovně K. H. Máchy a samozřejmě i v letním kině. Program bude zveřejněn na webových i facebookových stránkách.

Letní kino provozuje Kinoklub Ostrov, který letos představuje i nové logo, ve spolupráci s jeho nájemcem – Agenturou Modrý z nebe. Od roku 2014 promítá na novém digitálním projektoru. Letní kino je zastřešené, promítá se za každého počasí. Jeho provoz je podporován městem Litoměřice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru