OBRAZEM: Cibuloviny, květiny, zahradnické potřeby a mnoho dalšího. Největší výstava svého druhu v Čechách je v plném proudu
Foto: Krajský úřad Ústeckého kraje
Litoměřice

Litoměřice - Největší výstava svého druhu v u nás, Zahrada Čech, odstartovala v pátek 14. září. Litoměřické výstaviště až do soboty 22. září nabídne sortiment od květin, cibulovin, zahradního nábytku až po zahradní potřeby.

I v letošním roce se v rámci slavnostního zahájení předávala také ocenění pro nejlepší výrobce regionálních potravin. V roce 2018 je navíc pavilon A již poněkolikáté zahalen do historické výzdoby jako předzvěst oslav výročí 100 let od vzniku první republiky, které se uskuteční právě v areálu Zahrady Čech poslední říjnový víkend.

„Letos nám přeje i počasí a vás je tady možná ještě více než vloni, což mě velmi těší. Jsem rád, že výstavnictví stále nevymřelo a že Zahrada Čech tuto tradici nese již dlouhé roky. Právem je tak na seznamu Rodinného stříbra Ústeckého kraje,“ promluvil k návštěvníkům v rámci slavnostního zahájení hejtman Oldřich Bubeníček. Po jeho boku při této příležitosti stáli i ministr zemědělství Miroslav Toman, ředitelka Zahrady Čech Michaela Mokrá, starosta Litoměřic Ladislav Chlupáč či litoměřický biskup Jan Baxant. Jako poděkování za výborné reprezentování kraje převzala ředitelka areálu z rukou hejtmana také certifikát Rodinného stříbra a památeční porcelánový talíř.

1709zahradacech2

1709zahradacech3

1709zahradacech5

1709zahradacech

1709zahradacech7

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru