Parkoviště na Wolkerově ulici je před dokončením, pojme skoro stovku vozidel
Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Lovosice - Ve Wolkerově ulici pokračují práce na dokončení parkoviště pro 94 osobních automobilů. Původní betonové parkoviště o rozloze 1 698 m2 pro 70 vozů je minulostí.

Na jeho místě vzniká moderní plocha napojená na ulici Wolkerova jednosměrným vjezdem na konci a sjezdem na jejím začátku. Prostor uvolněný po zrušení zeleného ostrůvku bude využit pro vznik kolmých stání směrem do ulice.

Všechny terénní úpravy jsou hotové. Vybudována byla betonová palisáda v jižní části, dokončeny byly všechny profily komunikací. Podkladové vrstvy komunikace jsou již položené a proběhla realizace vrchního asfaltového povrchu. Dokončovacími pracemi prošel také na středový ostrůvek sloužícím jako vsakovací plocha.

Posledním krokem bude lajnování vodorovného dopravního značení a úprava zeleně, parkoviště bude obyvatelům města sloužit již zanedlouho.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru