Maďarská kapustnice již potřetí pomůže dětským pacientům v litoměřické nemocnici. Letos bude i guláš
foto: Nemocnice Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - Již třetí ročník dobročinné akce pro litoměřickou nemocnici se uskuteční tuto sobotu 24. listopadu v Krušovické pivnici v Litoměřicích. Jde o vaření trafiční maďarské kapustnice, kterou na vlastní náklady pouze s pomocí sponzorů a přátel připraví a za dobrovolný příspěvek nabídne všem příchozím hlavní iniciátor celé akce pan Jozef Pásztor.

Veškerý výtěžek, stejně jako ve všech předchozích ročnících, následně věnuje dětskému oddělení litoměřické nemocnice.

“Ne každému kapustnice chutná, tak jsem se rozhodl, že letos uvařím i guláš. Třeba se nás sejde ještě více,“ doufá Jozef Pásztor, který v loňském roce za polévku vybral rekordních 15.000 korun. Ty byly dětským oddělením následně využity jako příspěvek k nákupu kojeneckých vah a oxymetru.

1911polevka2

Radost ze vzájemné spolupráce s panem Pásztorem vyjádřil i Radek Lončák, předseda představenstva Nemocnice Litoměřice, a.s.: „Loňský výtěžek předčil veškerá naše očekávání. Pojďme se letos pokusit ho překonat,“ vyzval a ujistil: Všichni, kteří přijdou a byť jen minimálně přispějí, každopádně pomohou dobré věci.“

1911polevka3

3x foto: Nemocnice Litoměřice

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru