Policisté pátrají po Citroenu, který se na přejezdu střetl s vlakem. Řidič z místa nehody ujel
Foto: Policie ČR
Litoměřice

Trnovany - V neděli 18. listopadu před 18. hodinou došlo v obci Trnovany na Litoměřicku k dopravní nehodě, při níž zatím nezjištěný řidič s vozidlem Citroen C4 šedé nebo stříbrné barvy a nezjištěné registrační značky přijížděl od části obce Podviní k železničnímu přejezdu.

Zde nerespektoval stopku a vjel na nezabezpečený železniční přejezd v době, kdy přes něj přejížděl osobní motorový vlak. Následně došlo ke střetu vozidla a vlaku a řidič s vozidlem z místa nehody ujel.

2711prejezd2

Foto: Policie ČR

"Na vozidle došlo k poškození levého zadního světla a víka kufru včetně zadního skla. Pokud máte k nehodě jakékoliv informace, sdělte je, prosím, na linku 158 nebo na telefonní číslo 974 436 251," uvedla policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru