VIDEO: Hledají se vrazi! Násilnou smrt čerpadlářky nedaleko dálnice D8 mají nejspíš na svědomí tito dva
Foto: Policie ČR
Litoměřice

Nelahozeves – Kriminalisté v pondělí odpoledne zveřejnili video, které zachycuje pravděpodobné pachatele nočního vražedného přepadení čerpací stanice v katastru obce Nelahozeves na Mělnicku. Zemřela při něm 58letá žena. Benzínka leží nedaleko dálnice D8 vedoucí od Ústí do Prahy. Pachatelé klidně mohli přijet po ní.

Kriminalisté ze středočeského krajského ředitelství prověřují okolnosti případu loupežného přepadení čerpací stanice, nacházející se na silnici č. II/608 v katastrálním území obce Nelahozeves na Mělnicku, kterého se dnešního dne v době mezi půl třetí a třetí hodinou ranní dopustila dvojice neznámých pachatelů. „Při přepadení obsluha, žena ve věku 58 let, utrpěla smrtelné zranění, kterému na místě podlehla,“ uvedl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

V rámci prováděného šetření se policistům podařilo zajistit kamerové záznamy, kdy po jejich vyhodnocení se kriminalistům podařilo zjistit, že je na nich v inkriminované době zachycen pohyb dvou neznámých osob, a to pravděpodobně dvou mladých mužů, oblečených do tmavého oblečení, kteří si obličeje maskují nasazenými černými kuklami.

https://www.youtube.com/watch?v=3_QyQWL5TM8

„Kriminalisté předpokládají, že by osoby zachycené na kamerovém záznamu, či přiložených fotografií z kamerového záznamu, mohl někdo z občanů poznat, a to podle jejich pohybu, oblečení nebo částečného popisu,“ uvedl Zdeněk Chalupa.

Proto se touto formou obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc, aby jim pomohli zjistit jejich totožnost.

Jakékoliv informace k tomuto případu jim mohou případní svědci sdělit prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.

Při loupežném přepadení došlo k použití krátké střelné zbraně. V dané věci kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda, za který pachatelům v případě jejich zjištění a následném odsouzení hrozí trest odnětí svobody v rozmezí 15 až 20 let, nebo výjimečný trest.

„Další bližší informace k případu s ohledem na probíhající úkony a stádium trestního řízení nelze v tuto chvíli poskytnout,“ vysvětluje mluvčí policistů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru