Dětské oddělení litoměřické nemocnice slaví 70 let. Zve na den otevřených dveří
Zdroj: www.nemocnice-lt.cz
Litoměřice

Litoměřice - Sedm desítek let uplyne v letošním roce od zřízení dětsko – kojeneckého primariátu při nemocnici v Litoměřicích. Stalo se tak rozhodnutím Zemského národního výboru v Praze na žádost správního výboru Státní nemocnice v Litoměřicích a po schválení plénem ONV. Prvním primářem dětského oddělení při litoměřické nemocnici byl jmenován MUDr. Miroslav Tutter.

Dětské oddělení se toto výročí rozhodlo oslavit formou dne otevřených dveří pro odbornou i laickou veřejnost. Tento se uskuteční v pátek 7. prosince, kdy od 13 a od 14 hodin budou pro veřejnost organizovány dvě komentované prohlídky oddělení. Sraz zájemců o tyto prohlídky bude v uvedené časy ve vstupní hale nemocnice.

Autor: Naděžda Křečková

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru