ROZHOVOR: Jak ušetřit za vodu? Stačí na to malé zařízení
Miroslav Dvořáček.
Zajímavosti

Ústecký kraj – Jedním z důležitých výdajů, kterému se obvykle nevyhneme, jsou náklady za vodné a stočné. Průměrná tříčlenná rodina spotřebuje ročně přibližně 110 kubíků vody, což při průměrné ceně vodného a stočného 87 kč za kubík znamená měsíční náklady více než 810 korun. Tato částka nemusí být zrovna zanedbatelná položka v rodinném rozpočtu. Pojďme se tedy podívat, kde můžeme na této položce uspořit.

Úsporou vody a nákladů se zabývá společnost Flex Smile prostřednictvím svého projektu Šetři vodou (setrivodou.cz). Odpovídá zakladatel firmy Miroslav Dvořáček. Více si o podnikateli z Teplicka můžete přečíst v našem článku zde.

Přibližte nám, čím se zabýváte

Společnost Flex Smile s.r.o. je mladá, dynamická společnost, která působí na českém a slovenském trhu. Naší firemní filozofií je myšlenka “For the best solution“, což znamená hledání cesty za nejlepším řešením. Touto myšlenkou se řídíme při prodeji produktů a služeb koncovým zákazníkům a zároveň i při hledání nových partnerů. V současnosti nabízíme řešení v oblasti úspory vody. Naší hlavní činností je prodej úsporných perlátorů vlastní značky Eco Water Saving, díky kterým dokážeme ušetřit našim zákazníkům množství prostředků a zároveň přistupovat šetrně k životnímu prostředí. Naše produkty najdou uplatnění v domácnostech, ale i administrativních budovách, ubytovacích zařízeních, školách a podobně - jednoduše všude, kde se používá pitná voda. Perlátory Eco Water Saving prošly laboratorními testy a na základě jejich výsledků jsou vhodné pro styk s pitnou vodou.

Jak velká úspora vody může při použití vhodného perlátoru být?

Od 1. ledna 2019 zaplatí odběratelé vodného a stočného na území, které je v působnosti SVS, částku ve výši 86,57 kč bez DPH za metr krychlový vody. Máme pro vás řešení na úsporu vody 50-70%.

0304waterperlatory

Jak dosáhnout co nejlepších výsledků při snaze ušetřit vodu?

Zdarma si můžete objednat měření vody a nákladů, takzvaný audit. Naše společnost vám nabízí měření vody, a to zcela zdarma. Při měření vždy pozorujeme, za jak dlouho se napustí jeden litr vody do nádoby. Poté na kohoutek namontujeme náš perlátor Eco Water Saving a měříme čas stejným způsobem. Porovnáme oba časy a přepočteme výsledek na kubík vody. Procenta nám dávají přibližnou úsporu nejen kohoutkové vody, ale i ve sprchách.

Audit je opravdu zdarma?

Tuto službu si můžete objednat telefonicky a je skutečně zdarma. Telefonní číslo pro kontakt je 773 972 082.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru