Rozloučení s prázdninami na Zahradě Čech proběhlo v pirátském stylu
Foto: Radka Jakovcová, Martina Vondráková
Zajímavosti

Litoměřice - Odpoledne plné zábavy, překvapení, soutěží, představení i zajímavých atrakcí, to vše čekalo na dětské návštěvníky i jejich rodiče na litoměřickém výstavišti Zahrada Čech v sobotu 31. srpna.

Sobotní odpoledne s bohatým programem se neslo v pirátském duchu. Na programu nechyběla diskotéka, pohádka, biketrial show ani taneční a stepařské vystoupení. Dětské pirátské workshopy otestovaly přesnost, zdatnost i obratnost. Na stanovištích byly přichystány disciplíny jako např. Poklad kapitána Hooka, Truhla plná záhad či Pirátská šavle. Za úspěšné splnění všech her si soutěžící vysloužili hodnotné ocenění v podobě dárkové tašky. Dárek si odnesly také děti, které na Den pro děti dorazily v pirátském převleku. Mimo soutěžní stanoviště si děti mohly vyzkoušet aquazorbing, aquaroller či bumper fotbal nebo si projít obří nafukovací bludiště. Nejenom děti, ale i rodiče si na Dni pro děti přišli na své. Společnost OKIM spol. s r.o. zde slavnostně představila nový model Kamiq od značky Škoda. Návštěvníci si tak tento vůz mohli prohlédnout ještě před samotným celorepublikovým představením.

Při příležitosti Dne pro děti se v části areálu výstaviště konal Rodinný den Města a Městského úřadu Litoměřice. „Jsme velice rádi, že si pro konání Rodinného dne Městský úřad Litoměřice vybral areál výstaviště Zahrada Čech ve spojení s akcí Den pro děti. Věříme, že se akce vyvedla a všem zaměstnancům líbila a doufáme, že budeme v této spolupráci pokračovat i v letech nadcházejících“ doplnila obchodní, marketingová a provozní ředitelka Michaela Mokrá.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru