Nejstarší obyvatelka Litoměřic oslavila úctyhodné 103. narozeniny
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Slavnostní nálada panovala ve středu v Domově pro seniory na Dómském pahorku v Litoměřicích. Paní Vlasta Šumová, nejstarší obyvatelka města, zde s neuvěřitelnou fyzickou i duševní svěžestí oslavila 103. narozeniny.

„Paní Šumová je skutečně obdivuhodná. Čte bez brýlí a nepotřebuje naslouchadlo. Všem nám předává radost a nabíjí pozitivní energií,“ ocenila elán oslavenkyně vedoucí domova Jitka Věrnochová. Mezi gratulanty nechyběli ani zástupci městského úřadu v čele se starostou Ladislavem Chlupáčem, tajemníkem úřadu Milanem Čigášem a vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví Renátou Jurkovou, dále také ředitelka základní umělecké školy Dominika Valešková.

A nezůstalo pouze u slov. Paní Šumové zahrál na kytaru hudebník Áda Škarda, ale i žáci a pedagogové základní umělecké školy, kde čtyři desítky let paní Šumová vyučovala hru na klavír. „Vystoupení talentovaných dětí bylo pro mě pohlazením na duši,“ pochvalovala si s úsměvem vitální seniorka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru