Litoměřice získaly v celorepublikové soutěži cenu za aktivity v oblasti energetiky
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Speciální cenu za dlouhodobé aktivity v oblasti energetiky získalo v celorepublikové prestižní energetické a ekologické soutěži „E.ON Energy Globe Award“ město Litoměřice. Ocenění převzal v Praze z rukou zástupců společnosti E.ON místostarosta Karel Krejza společně s Jaroslavem Klusákem, energetickým manažerem a vedoucím organizační složky SMART CITY Litoměřice.

„Ocenění si velmi vážíme, je pro nás potvrzením toho, že Litoměřice jsou v oblasti energetiky výjimečným městem jak v rámci České republiky, tak i Evropy,“ uvedl Jaroslav Klusák.

Litoměřice se ceny dočkaly i v minulém roce, kdy získaly stříbrnou pozici v kategorii obec s projektem „Litoměřice, město s energií“. Porota v podobě hlasující veřejnosti ocenila rozsah inovačních aktivit, kterými se Litoměřice mění v energeticky nezávislé a nízkoemisní město.

Soutěž E.ON Energy Globe je nejvýznamnější české ocenění v oblasti ekologie. Jedná se o mezinárodní soutěž (Energy Globe Award), kterou v České republice již od roku 2008 pořádá energetická společnost E.ON. Oceňuje projekty a inovativní nápady v oblasti životního prostředí a úspor energií. Za dobu své existence přilákala tisíce projektů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru