Vítězem ankety Gympl roku se stalo lovosické gymnázium
Ilustrační foto
Zajímavosti

Lovosice - Vedení lovosického gymnázia obdrželo od koordinátorky ankety Gympl roku informace o tom, že v anketě obliby škol s názvem „Gympl roku“ se stali za rok 2019 pro oblast Ústecký kraj celkovým vítězem. Do ankety oblíbenosti se přihlásilo více než dvacet škol.

Na druhém místě skončilo Gymnázium Jana Amose Komenského v Dubí a třetí Gymnázium Rumburk. Jedná se sice "jen" o oblíbenost jako takovou, nicméně hlasy stávajících studentů i absolventů svědčí o kvalitách výuky. „Z výsledku máme obrovskou radost, za zaslané hlasy děkujeme a projevené podpory si opravdu velmi vážíme,“ podotknul ředitel lovosického gymnázia Marek Bušek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru