Výstaviště Zahrady Čech zaplnila chovná i hospodářská zvířata. Podívat se přijel i hejtman
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Na Výstavišti Zahrady Čech v Litoměřicích se uskutečnila pod hlavičkou organizátorů Českého svazu chovatelů a Základní organizace Litoměřice-Žitenice propagačně naučná výstava „Děti a zvířata Litoměřice 2020“. Mezi návštěvníky nechyběl ani hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček.

Na Výstavišti Zahrady Čech v Litoměřicích se uskutečnila pod hlavičkou organizátorů Českého svazu chovatelů a Základní organizace Litoměřice-Žitenice propagačně naučná výstava „Děti a zvířata Litoměřice 2020“. Mezi návštěvníky nechyběl ani hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček.

Smyslem této akce bylo především seznámit děti a mládež s chovanými drobnými a hospodářskými zvířaty, informovat je o jejich chovu či způsobu pečování o ně a tím u nich vyvolat zájem o zvířata, přírodu a chovatelskou činnost.

1002zahradacech2

Zdroj: www.kr-ustecky.cz

V bohatém programu nechyběla výstava morčat s posouzením, expozice králíků, drůbeže a holubů s mezinárodní účastí. Pro ty nejmenší návštěvníky byl připraven doprovodný program, jako například ukázka dravců, práce záchranářských psů, psí agility či dogdancingu.

Další výstavou v areálu bude propagační expozice drobného zvířectva při Tržnici Zahrada Čech v termínu 8. – 12. dubna 2020.

1002zahradacech3

Zdroj: www.kr-ustecky.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru