Starosta poslal do Domova U Trati plné auto růžiček
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Stovku květináčů s kvetoucími růžičkami jako pozdrav od vedení města a zaměstnanců městského úřadu ve středu poslal starosta Ladislav Chlupáč seniorům a zaměstnancům Domova U Trati, který je kvůli koronaviru už řadu dnů v karanténě.

„Přemýšleli jsme s kolegy z městského úřadu, jak vám v této nelehké době udělat radost a dát najevo, že na vás město Litoměřice myslí a drží palce, ať s pomocí jeden druhému vše zvládnete a náročné dny přečkáte. Snad vám udělá radost pozdrav jara v podobě kvetoucích květin, které zatím můžete sledovat jen ze svých oken. Určitě ale již brzy bude lépe a vy zase vykročíte do rozkvetlé zahrady domova, do ulic města.

0904litkz2

Zdroj: www.litomerice.cz

Víme, že i víra uzdravuje. Přeji vám všem proto optimismus, klidnou mysl a víru, že již brzy bude lépe. Sám tomu věřím a již teď se těším, až za vámi opět přijdu na jednu ze sportovních, společenských či jiných akcí, které se zapálením a se srdcem na dlani pro vás každoročně připravuje zdejší úžasný personál, zasluhující obdiv všech nejen nyní, ale po celý rok,“ napsal mj. starosta Chlupáč v dopise, který byl dnes zanechán spolu s květinami před vstupním vchodem do domova.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru