Rozmarýn představil nové kroužky pro děti. Tohle všechno je pro ně připraveno
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Zájmové kroužky, které mohou děti ve školním roce 2020/2021 navštěvovat, představil Dům dětí a mládeže Rozmarýn (DDM) v Litoměřicích v rámci Dne otevřených dveří. Děti si mohly 3. září mnohé z nich názorně vyzkoušet na zábavných stanovištích uvnitř DDM i v zahradě, užít si odpoledne ve společnosti zvířátek a spoustu další zábavy.

Novinkou pro předškoláky od 5 let je sportovní kroužek „Hejbálek“ nebo „Just dance“ od 6 let. Malé milovníky adrenalinu nadchne připravované „Horolezectví“, které je vhodné pro děti od 8 let či „Slackline“, což je balancování a chůze na popruhu upevněném mezi dvěma body.

„Breakdance“ nabízel DDM již minulý školní rok, ale kvůli koronakrizi si ho malí tanečníci příliš neužili, stejně tak jako sportovně zaměřený „Hobby horses“. Pro malé kreativce či výtvarně nadané se otevírá kroužek „Uchem jehly“. „Rozšiřujeme také kroužek florbalu na minipřípravku pro děti narozené v letech 2014 a 2015. V nadcházejícím školním roce však nemáme jen nové kroužky. Bohužel nejsme schopni zajistit kroužek „Jezdectví“, „Fotograf“ a „Youtubeři“, nebude pravděpodobně ani kroužek pro včelaře,“ uvedla s lítostí ředitelka DDM Zuzana Bendová.

Plně obsazené jsou již nyní kroužky „Atletika pro děti“ a „Gymnastika“, které jsou oblíbené a vždy beznadějně nabité. Vyhledávanými stálicemi jsou také „Keramika“, „Zoobadatelé“ či „Herpetologický kroužek“.

„V pondělí 14. září budou pro rodiče uspořádány informativní schůzky, od 21. září pak zahájíme činnost v plném rozsahu. V předchozím školním roce bylo do kroužků zapsáno 1300 dětí, už teď se těšíme na známé i ty nové tváře,“ shrnula Zuzana Bendová. Přihlášky na jednotlivé aktivity rodiče odevzdají do konce října. Aktuální informace a přehled kroužků na http://www.ddmrozmaryn.cz/.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru