V nemocnici je k vidění nová výstava s názvem Naděje v beznaději
Zdroj: www.nemocnice-lt.cz
Zajímavosti

Litoměřice - „Naděje v beznaději“ je název výstavy, která od 3. září vévodí fotogalerii v hale litoměřické nemocnice. Jde o soubor snímků, které zde u příležitosti 30. výročí od svého založení prezentuje charitativní organizace NADĚJE.

„Naše organizace se snaží pomáhat lidem, kteří naši pomoc potřebují, a nevyhýbat se těm, které už ostatní zavrhli pro jejich nouzi, nemoc nebo slabost. Chceme poskytovat (nejenom) lidem v nouzi naději na lepší zítřky. Bez okolků ale přiznáváme, že často při vykonávání naší práce čelíme různým obtížným překážkám, jež ztěžují plnit naše poslání pomáhat. To je ta beznaděj,“ uvádí NADĚJE ke své výstavě a upozorňuje, že cílem fotografické výstavy není vnutit veřejnosti její pohled na problematiku osob bez domova, ale prostřednictvím autentických snímků chce naopak prezentovat své služby Terénního programu a také život osob bez domova. „Chceme, aby návštěvník výstavy odhodil počáteční předsudky a s čistou hlavou se zamyslel nad konkrétními fotografiemi,“ vyzývá veřejnost.

Charitativní organizace NADĚJE vznikla v srpnu roku 1990. Její zakladatelé, manželé Hradečtí, jí dali do vínku pomoc potřebným. Tohoto cíle se NADĚJE po celých třicet let pevně drží. Po celou dobu pomáhá nejen lidem bez domova, ale i lidem se zdravotním postižením, lidem ve stáří, ohroženým rodinám i ohroženým dětem a mládeži ve většině krajů České republiky. Vystavované fotografie představují pouze výsek práce této organizace. Výstava potrvá do konce října 2020.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru