Iniciativa „Pomoz a vyhraj“ zná své výherce! Kolik dorazilo účtenek?
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Iniciativa města Litoměřice „Pomoz a vyhraj“ vyhlášená v polovině roku na podporu lokální ekonomice postižené koronavirem má své výherce. V pondělí odpoledne byly vyplaceny první finanční odměny soutěžícím, kteří se do ní zapojili a byli v jednom ze čtyř kol vylosováni. Další vylosovaní si je budou vyzvedávat na živnostenském úřadu postupně.

Lidé zasílali účtenky dokládající nákup zboží či služeb z provozoven, jako jsou prodejny oděvů, obuvi, kavárny, cukrárny, pohostinství, kadeřnictví apod., které uzavřelo rozhodnutí vlády v první vlně epidemie koronaviru. Akce probíhala od června do konce září. Během tohoto období dorazila necelá stovka účtenek.

Z došlých soutěžních obálek bylo v průběhu čtyř slosování (7., 14., 21. a 29. září) vylosováno vždy pět výherců. Dvacet soutěžících tak vyhrálo dvojnásobnou částku dokladu vloženého v obálce, v maximální výši 5000 korun. „Šance na výhru byla opravdu vysoká. Moc bych si přál, aby občané i nadále podporovali místní podnikatele. Situace je složitá a pomoc nás všech budou v následujícím období opět potřebovat,“ konstatoval místostarosta Karel Krejza, který vyhlášení soutěže inicioval.

„Byl to dobrý nápad. Snažili jsme se lokální podniky podpořit všemi silami, zejména pak místní restaurace. Finanční odměnu, kterou jsem vyhrál, opět utratím v místních provozovnách, a podpořím je tak znovu,“ uvedl Pavel Junek, jeden z výherců.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru