V Litoměřicích se letos jako první narodil Vladimír. Na svět přišel pět hodin po půlnoci
Foto: Nemocnice Litoměřice
Zajímavosti

Litoměřice - Chlapeček Vladimír je prvním děťátkem roku 2021, které přišlo na svět v litoměřické porodnici. Jeho maminka Kateřina Zoubková z Litoměřic ho přivedla na svět 1. ledna v 5 hodin a 13 minut. Malý Vladimír vážil 3620 gramů a měřil 52 cm.

„S tím, že bychom měli první miminko v roce, jsme nepočítali, malý si trošku pospíšil. Svým prvenstvím udělal radost hlavně dědečkům, kteří si to moc přáli a snad tím i přivolali,“ sdělila s úsměvem paní Kateřina, pro kterou je Vladimír první dítětem. Jak dále mladá maminka prozradila, její syn je již čtvrtým nositelem jména Vladimír v rodině. Paní Zoubková si také velmi pochvalovala služby zdejšího gynekologicko porodnického oddělení: „Stejně jako při mé hospitalizaci v listopadu, tak i nyní jsem zde velmi spokojená. Ani pro příště bych s volbou porodnice neváhala.“

Letošnímu prvnímu miminku v roce přišli dne 4. ledna k prvenství pogratulovat předseda představenstva litoměřické nemocnice Radek Lončák a manažerka pro nelékařské zdravotnické obory Lenka Kalábová. Maminka od nich dostala kytici a poukázku do nemocniční lékárny v hodnotě čtyř tisíc korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru