Vedení města poděkovalo paní učitelce za celoživotní práci. Ve školství působí již padesát let!
Zdroj: www.meulovo.cz
Zajímavosti

Lovosice - U příležitosti Dne učitelů město Lovosice poděkovalo paní učitelce Mgr. Heleně Buškové za celoživotní přínos v oblasti vzdělávání. Paní magistra působí ve školství již 50 let a stále je velmi aktivní učitelkou na 1. stupni ZŠ Všehrdova.

„Paní Helena Bušková je vzorem pro nás pro všechny ve školství. Celý svůj život zasvětila péči o svoji rodinu a svěřené školní děti. Její hodiny jsou naprosto úžasné a měly by být povinné i pro všechny učitele. Ve své práci je důsledná, po svých žácích požaduje splnění všech povinností, vše vykonává s láskou a obdivuhodným elánem. Má krásný vztah k dětem a děti k ní,“ zmínila kolegyně paní ředitelka Mgr. Deusová.

Ve volných chvílích vymýšlí pro děti různé didaktické pomůcky. Plánuje výlety, akce, projektové dny a ozdravné pobyty, které jsou doslova nabité aktivitami. Zkrátka je to paní učitelka, na kterou s láskou vzpomínají i všichni, kteří již školním létům odrostli.

„Důležitost kvalitních pedagogů je pro celý národ naprosto zásadní. Často však bereme vzdělávání jako automatické a učitele jako lidi, kteří to dělají protože je to jejich poslání. Toto je jedna z mála možností jak projevit, že si takových lidí velmi vážíme,“ připojil starosta Milan Dian.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru