Vyhrajte víkend pro dva na Mallorce. Stačí si koupit vstupenku na film, zaregistrovat ji a mít štěstí
Ilustrační foto CC0
Zajímavosti

ČR - V polovině září přichází do kin snímek s názvem Vstupenka do ráje, který s sebou přinese ozvěny teplých dní a ještě, alespoň na chvilku, vás přenese svou atmosférou zpět do letních prázdnin. Pokud jste také milovníky tepla, slunce a moře, zkuste své štěstí. Zakupte si vstupenku do kina na tento film a zahrajte si o víkend pro dva na Mallorce, jehož součástí je i zapůjčení soukromého člunu.

Film Vstupenka do ráje má v českých kinech premiéru 13. září. V hlavní rolích se můžete těšit na nestárnoucí Julii Roberts a vždy šarmantního George Clooneyho, kteří se coby rodiče vydávají na Bali rozmluvit svatbu své dceři, která je dle nich pouze omámena letní láskou. Jejich podobné letní pobláznění, které společně prožili před čtrnácti lety, totiž skončilo rozvodem a tomu chtějí u své dcery zabránit. Režisérem snímku je Ol Parker, který má na svém režijním kontě letní hity jako Mamma Mia! Here We Go Again a Teď a tady.

Cinema City si při této příležitosti připravilo pro návštěvníky svých kin soutěž o báječný víkend pro dva na Mallorce. Zapojit se do ní může každý, kdo si zakoupí vstupenku na tento film. Následně stačí číslo vstupenky zaregistrovat na stránce vstupenkadoraje.cinemacity.cz, kde vzápětí zjistíte, zda se stáváte vítězem senzačního víkendu. Výhra mimo jiné obsahuje krásné ubytování se snídaní pro dvě osoby na tři noci, půjčení člunu na soukromou projížďku a večeři v luxusní restauraci. Prodej vstupenek byl již zahájen. Pokud si tedy chcete užít parádní víkend “v ráji” ve dvou, není nic snazšího než zkusit své štěstí. Soutěž probíhá od 13. - 28. září v multiplexech Cinema City.

1509crsoutezovikendnamallorce2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru