Na 15. ročník Vinařských Litoměřic dorazilo rekordních pět tisíc návštěvníků
Představilo se na šest desítek vinařů a vinařství. Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Rekordních pět tisíc lidí dorazilo podle organizátorů v pátek a v sobotu do Kulturního a konferenčního centra Litoměřice na 15. ročník Vinařských Litoměřic. Na akci se představilo téměř šest desítek vinařů a vinařství.

V soutěži bylo uděleno 19 velkých zlatých medailí, 170 zlatých medailí a 68 stříbrných medailí. Pohár prezidenta jako cenu nejvyšší převzal Štěpán Weitosch, zástupce České zemědělské univerzity v Praze, za Rulandské šedé, pozdní sběr, ročník 2015, které bylo vyhlášeno šampionem Vinařských Litoměřic 2017.

Ceny na podiu předávala řada osobností, mezi nimiž nechyběli ani poslanci, senátoři, hejtman Ústeckého kraje, starosta Litoměřic nebo předseda Nejvyššího soudu Pavel Šámal.

Největší českou výstavu vín opět organizovalo Ortopedické centrum Ústí nad Labem v čele s jednatelem Pavlem Kacerovským.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru