Na Střeleckém ostrově se uskutečnil 23. ročník Železného Tomíka
Foto: Městská policie Litoměřice
Zajímavosti

Litoměřice.cz - V sobotu 13. května probíhal v prostoru loděnic na Střeleckém ostrově v Litoměřicích 23. ročník Triatlonového závodu „Železný Tomík 2017“. Železný Tomík je závod dvoučlenných hlídek ve třech disciplínách – jízdě na kánoi na řece Labi, jízdě na kole v náročném terénu Českého středohoří a běhu v krásném prostředí Střeleckého ostrova a cyklostezek podél Labe.

Městská policie Litoměřice dohlížela během závodu na bezpečnost jednotlivých posádek na řece Labi a to z důvodu případného odklonu říčních plavidel, aby nedošlo k ohrožení závodníků a dále z důvodu preventivně bezpečnostního, aby nedošlo k případnému zranění většinou malých závodníků v souvislosti s jízdou na řece. Během závodu naštěstí k žádné mimořádné události nedošlo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru