VIDEO: Internet má nový hit! Ulici plnou bazénů v Chanově
Bazénky na chodníku v Chanově.
Zajímavosti

Most – Usmívejte se hezky do kamery, já vám dám, že nám budete pomlouvat Chánov. A letní hit internetu je na světě!

Video natočené v mostecké části Chanov, tedy na nechvalně proslulém panelovém sídlišti, kde se již musely zbourat čtyři zničené panelové domy, koluje všemožně po českém internetu. Odstartoval to příspěvek ve facebookové skupině serveru e-mostecko.cz Most (najdete ji zde). Má tisíce zhlédnutí. Kopie se objevily na nejrůznějších serverech včetně youtube.

A co je na videu tak zábavné? Lidé si v Chanově udělali koupaliště přímo na ulici. Na chodník postavili nejméně devět nafukovacích bazénků. U nich židličky, slunečníky. Letní pohoda.

https://www.youtube.com/watch?v=fWaD7qYI4l0

V letním horku ale vyvolalo toto počínání také negativní reakce. Nejčastější z nich: Kdo bude platit tu vodu? V bazéncích je jí opravu minimum a při ztrátách, kdy se kdysi valila zničenými domy voda pro nic za nic, je toto asi opravdu zanedbatelné množství. „Náhodou je to dobrý nápad, mít bazén, dám si ho před dům taky,“ říká naopak na obhajobu zábavy pro děti jiná diskutující.

A jak bojujete s letní výhní vy?

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru