VIDEO: Nejen prací živ je člověk. V Aisanu připravili zábavu pro zaměstnance a jejich rodiny
Aisan uspořádal Rodinný den. Foto: Olga Markuzziová
Zajímavosti

Louny - V sobotu 24. června se v lounském výrobním závodu nepracovalo, přesto tam bylo velmi živo. Konal se zde další z již tradičních rodinných dnů, které pro své zaměstnance a jejich rodinné příslušníky pořádá společnost Aisan Industry Czech.

„Naše rodinné dny dotváří příjemný celek k tomu, aby se naši zaměstnanci u nás cítili dobře a aby si tuto budovu, kam chodí hlavně pracovat, užili i trochu jiným způsobem, a to i se svými nejbližšími. Těší mě i letošní skoro rekordní účast, dnešní akce se zúčastnilo přes 950 našich zaměstnanců a jejich rodinných příslušníků,“ uvádí Václav Douša, HR and GA Senior Manager Aisan Industry Czech.

Aisan Industry Czech patří k nejvýznamnějším zaměstnavatelům v Lounech. Za tento úspěch vděčí zejména zaměstnancům, proto je cílem firmy, aby zde byli zaměstnanci dlouhodobě spokojeni. Poskytují jim co nejlepší pracovní podmínky a pracovní prostředí, které přetváří i na základě jejich připomínek.

„V Aisanu pracuji již osm let a jsem tu velmi spokojený. Neměnil bych, kolektiv je tu dobrý a máme zde i zajímavé zaměstnanecké výhody. Dovolenou navíc, výborné stravování, dobré pracovní prostředky, spoustu výhod, benefitní programy Gallery beta, firma pro nás pořádá i různé akce, takové jako je ta dnešní, ale třeba i sportovní,“ uvedl zaměstnanec Jirka.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=62v5QhuiBv0

Rodinný den se konal na prostranství před výrobním závodem. Připravena byla spousta zajímavých činností, skákací hrady, klouzačky, nafukovací balón, který se vznášel vzhůru, motokáry, různá zajímavá a netradiční jezdítka, nechyběly ani exhibice a samozřejmě pro všechny přítomné bylo nachystáno bohaté občerstvení, pro všechny zdarma. Lidé mohli ochutnávat i japonské speciality.

„Snažili jsme se připravit atrakce jak pro zábavu, pro děti i dospělé, ale i pro to, aby se zde lidé mohli i něčemu přiučit. Měli jsme tu ukázky japonských sportů judo a kjúdó, lidé si odtud mohli odnést své jméno napsané formou tradiční japonské kaligrafie. Hlavním moderátorem dne byl tanečník Jan Onder, známý ze StarDance, a došlo i na tanec,“ doplnil Václav Douša.

Fotogalerie

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru