Drážďany – Milovníci bruslení se mohou pokoušet o nejrůznější piruety či volné jízdy až do 27. listopadu na umělé ledové ploše na netradičním místě: V západním křídle terminálu drážďanského letiště.

0511letiste

Kluziště na drážďanském letišti. Foto: FB / Dresden Airport

Během rodinných dnů (neděle) má každá osoba slevu jedno euro z ceny za bruslení. Plánovány jsou prezentace a akce mimo jiné s kluby Dresdner Eislöwen Juniors (13.11.), Freitaler Pinguinen a s Drážďanským krasobruslařským klubem (Dresdner Eislauf-Club) (27.11.).


Otevírací doba a ceny:

  • Po-Pá 14-20 hod.; So, Ne a svátek 10-20 hod.
  • Děti/žáci (do 16 let) 4 euro, dospělí 5,50 euro
  • Zapůjčení bruslí: 3 euro
  • Parkování v krytém parkovišti: 5 euro

Přímo vedle bruslařské dráhy nabízí 20 metrová dráha na curling možnost sportovního zápolení. Poplatek za použití činí 40 euro za hodinu a 20 euro za každou další půl hodinu (až osm osob, rezervace: tel. +49 (0)351 881-3360).

Na drážďanské letiště se dostanete po dálnici od Ústí nad Labem. V okolí Drážďan vás navedou silniční ukazatele. Z Ústí až k letišti je to necelých devadesát kilometrů, které autem zvládnete ujet do jedné hodiny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru