Krásné Březno – V ústecké zoo od 1. listopadu začala zimní sezóna, která se týká změny otevírací doby i vstupného. Otevřen pouze spodní vchod do zoo z Drážďanské ulice, a to od 9.00 do 16.00 hodin. Dospělí zaplatí za vstup 100 Kč, děti, studenti a důchodci polovinu.

0511zoo podzim

Spodní vchod do ústecké zoo. Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Mluvčí ústecké zoo Věra Vrabcová uvedla, že horní vstup je přes zimu zavřený. „Výjimku tvoří speciální akce, jako je například Strašidelná zoo (psali jsme), Štědrý den, kdy u obou vchodů jsou k dispozici turnikety, které umožňují odchod ze zahrady až do 17.00 hodin. Přes zimní sezónu jsou omezeny také předváděcí akce se zvířaty a kvůli chladnému počasí nejezdí ani oblíbený Zoovláček. Omezena je i otevírací doba prodejny suvenýrů Sepilok, a to od pátku do neděle od 9.00 do 16.00 hodin. K občerstvení slouží restaurace Savana a občerstvení Savanka ve spodní části zoo," doplnila Věra Vrabcová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru