Ilustrační foto
Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosice - Lovosičtí policisté pátrají po neznámém muži, který měl ve středu 8. března v odpoledních hodinách naložit do vozidla yorkšírského teriér a odvézt ho neznámo kam. Pejsek se právě v tento den zaběhl svým majitelům. Náhodným svědkem měl být viděn v prostoru kruhového objezdu u obce Lukavec.

"Zde ho měl také neznámý řidič naložit do kabiny nákladního vozidla a odvézt. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu zatajení věci," dodala k případu Pavla Kofrová, mluvčí litoměřické policie.

Na přiložených fotografiích se můžete podívat, jak pejsek vypadá.

2403sam2 2403sam 

Zdroj: Policie ČR

Pes slyší na jméno Sam. Pokud můžete k výše uvedenému případu poskytnout jakékoliv informace, volejte přímo lovosickým policistům na tel. č. 974 436 701.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru