Nenechte si ujít: V sobotu ožije Pfannschmidtova vila. Chystá se Týden myslivosti a přírody
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Co se chystá

Lovosice - Již tuto sobotu lovosická Pfannschmidtova vila ožije tématy přírody a myslivosti. V termínu 15. - 21. 6. 2019 bude, za přispění a spolupráce měst Roudnice nad Labem a Litoměřice, v jejích prostorách zdarma k vidění nejen výstava trofejí, ale i tematických maleb, či loveckých nožů.

V bohatém doprovodném programu nechybí ukázky loveckých dravců, vábení zvěře nebo oblíbená laserová střelnice.

Okresní organizace Českomoravské myslivecké jednoty v uplynulých 20 letech pravidelně pořádala chovatelskou přehlídku trofejí ulovené zvěře na výstavišti Zahrady Čech v Litoměřicích, a to vždy v termínu květnové mezinárodní kynologické výstavy. V roce 2016 se poprvé od tohoto modelu ustoupilo a myslivecká organizace ve spolupráci se státní správou myslivosti na radnicích Roudnice nad Labem, Lovosic a Litoměřic se rozhodla pořádat „putovní“ chovatelské přehlídky v jednotlivých městech. Lovosice tuto tradici zahajovaly právě v prostorách, tehdy nově rekonstruované, Pfannschmidtovy vily.

Předloni se organizace akce poprvé zhostila Roudnice nad Labem a její myšlenku ještě dále rozšířila o edukativní rozměr, který znamenal větší zapojení mládeže, ať již přímo na akci nebo přednáškami na místních školách. Litoměřice na tuto tradici úspěšně navázaly a uzavřely tím tříletý cyklus.

Letos se tak akce po letech opět vrací na původní místo a navazuje to nejlepší, co nově vniklá výstavní tradice v uplynulých letech nabídla. Návštěvy Pfannschmidtovy vily v Lovosicích proto jistě nebudete litovat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru