VIDEO: Cyklisté už tento týden poměří své síly na Zavadilce
Ilustrační foto: Pixabay.com
Co se chystá

Vědomice - Klub cyklistů roudnických opět zve všechny milovníky sportu, zejména cyklistiky, na své závody do Vědomic na Zavadilku. Ve dnech 5. - 7. června proběhnou tři tradiční akce k přihlášení stále otevřené i veřejnosti.

První se uskuteční v pátek 5. července od 14 hodin populární časovka tříčlenných družstev Giro de Zavadilka. Závodí se v kategoriích o celkovém součtu věků závodníků do 50 a do 90 let včetně a dále pak v rozmezích 91-120, 121-150, 151-180, 181-210, 211+ a družstev žen. Samostatně jedou i rodinná družstva, která musí mít alespoň jednoho člena do 18 let věku a přitom každý jet na vlastním kole. Tradičně proběhne i vyhlášení nejmladších a nejstaršího závodníka. Jede se na silničních i horských kolech. Kategorie horských kol bude vyhodnocena samostatně.

6. července v 10 hodin odstartuje silniční závod s hromadným startem Memoriál Vladimíra Urbana nejstaršího. Ten je zařazen do seriálu Severočeské amatérské ligy a Unie amatérských cyklistů. Startují závodníci od juniorské kategorie po nejzkušenější borce ve věku nad 70 let. Závod je však otevřen i pro příchozí cyklisty.

V neděli 7. července od 11 hodin své síly proti stopkám změří jezdci při časovce jednotlivců Memoriálu Zdeňka Bambáska. Závod je zařazen do seriálu UAC a SAL. Vítáni jsou všichni příchozí cyklisté, avšak budou vyhodnoceni zvlášť.

Všechny závody se jedou na tradičním „zavadilském“ rovinatém okruhu, měřícím 21,5 km a budou v nich použity čipy a elektronická časomíra. Přihlašovat se lze na klubovém webu a na Facebooku.

Pro všechny závodnické kategorie jsou zajištěny hodnotné ceny. Předem přihlášení mají zvýhodněné startovné.

Více informací o závodu naleznete i ve videopozvánce MIS:

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru