Adventní víkend v Roudnici nabídne prohlídky památek i kulturního domu
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Co se chystá

Roudnice nad Labem - Pro nadcházející druhý adventní víkend si, díky rozvolnění protiepidemických opatření, Říp o.p.s. připravila speciální program. Veřejnosti se otevřou nejen roudnické památky, ale v rámci aktivity pro malé skupiny návštěvníků i nově zrekonstruovaný kulturní dům Říp. Nebude chybět ani tradiční zpívání u stromu.

Jaký bude druhý adventní víkend v Roudnici nad Labem? 

Informační a dopravní centrum Podřipska jsme již ve čtvrtek otevřeli veřejnosti v plném provozu! Veškeré služby jsou poskytovány v obvyklém rozsahu. O víkendu lze opět využít prohlídek lobkowiczkého zámku a hradu a věže Hláska. Vstupenky zakoupíte on-line na www.kulturaroudnice.cz nebo v infocentru, které bude celý víkend otevřené. Jeho zaměstnanci připravili k prodeji různé vánoční dárkové balíčky. Jako dárek můžete zakoupit dárkový voucher s roční platností, který lze uplatnit k nákupu vstupenek na akce pořádané Říp, o.p.s.

Již tento víkend budete mít dále možnost prohlédnout si nově zrekonstruované prostory Kulturní domu Říp na Husově náměstí. Rozsáhlá rekonstrukce celý areál kulturního domu pozměnila do podoby multifunkčního centra včetně 3D kinotechnologie. Na pátek odpoledne (15-19 hodin), sobotu dopoledne (9-12 hodin) a v neděli odpoledne (13-16hodin) si zájemci mohou zakoupit za symbolickou 1 Kč vstupenku na prohlídku objektu. Prohlídky budou organizované ve skupinkách a návštěvníci na závěr budou mít možnost občerstvit se v Caffé Říp.

V neděli ve 14:30 si Roudničané mohou užít vánoční atmosféru u nazdobeného roudnického vánočního stromu na Karlově náměstí. Koledy v podání žesťového kvintetu jsou připraveny na všechny adventní neděle. Při nedělních prohlídkách KD Říp ve 13:30 kvintet zanotuje rovněž u stromečku před vstupem do KD Říp.

Již příští sobotu, 12. 12., Říp, o.p.s. ve spolupráci se spolkem Roudnické trhy, z.s. připravují Adventní trhy na Husově náměstí, bližší informace o průběhu trhů upřesníme příští týden.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru