Klub turistů pořádá už 42. ročník Litoměřických pochodů
Litoměřice jsou krásné město a samy o sobě stojí za návštěvu. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Litoměřice / Teplice – Klub českých turistů Litoměřice pořádá v sobotu 22. května 42. ročník Litoměřických pochodů. Akce se vzhledem k nastaveným trasám mohou zúčastnit i rodiny s dětmi.

Nejkratší trasa měří totiž jen 8 km, další dvě pak 18 a 28 kilometrů a všechny vedou zajímavými lokalitami Litoměřicka. Vzhledem ke snadné dosažitelnosti Litoměřic se mohou akce zúčastnit i zájemci z Teplicka a okolí.

Litoměřické pochody jsou určené pro veřejnost bez rozdílu věku a zdatnosti. Nejkratší trasa vede nejbližším okolím města, kde účastníkům zpestří dopoledne aktivní ukázky hasičů a městské policie. Jednotlivé trasy zavedou účastníky například na Bílou stráň, Dlouhý vrch, Křížovou horu, Plešivec, Sovici, Laffitovu vyhlídku, vyhlídku Tři kříže, k Hibschově jeskyni, do přístavu Marina a na další zajímavá místa.

Start pochodu se uskuteční od 8 hodin na Mírovém náměstí v Litoměřicích u Městského úřadu, kde bude i cíl všech pochodů. Každý může podle své kondice sám rozhodnout, jakou trasu zvolí a co bude chtít na trase vidět. V cíli obdrží všichni účastníci upomínku na absolvovaný pochod. V průběhu celé akce je třeba dodržovat aktuální protiepidemická opatření. Kontaktní osobou je pan Jiří Řehák, mobil: 724 033 308.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru