Vinaři z Podkrušnohoří a Středohoří přivítají jaro ochutnávkou v komnatách na zámku Pátek
Luboš Býna z vinařství Wilomenna z Chlumčan u Loun, který v sobotu přijede představit místní vína. Foto: Michal Závada
Co se chystá

Pátek - Nová vinařská akce, která nastupuje po dřívějších Jarních otevřených sklepech se uskuteční už v sobotu 26. března. Jde o Jarní košt vín na zámku Pátek nad Ohří.

Na akci budou přítomni vinaři z Podkrušnohoří, od Loun, ale i z Českého středohoří. Zámek je skvěle dopravně dostupný přímým vlakem z Litoměřic, Lovosic, Loun, Žatce nebo Libochovic. Účastníci akce budou vinaře nacházet na několika místech po celém zámku, půjde tak o velice netradiční prohlídku velice netradičního zámku.

Vinaři přijedou z Března u Chomutova, z Vičic, Chlumčan, Chrámců, Třebívlic, Třebenic nebo Litoměřic. Pro účastníky je akce od 11 do 20 hodin, občerstvení bude zajištěno. Vstupné činí 100 korun, jeho součástí je pamětní degustační sklenička na víno.

2303patek2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru