První farmářské trhy se uskuteční na apríla na Kostelním náměstí
Ilustrační foto
Co se chystá

Litoměřice - Každou druhou sobotu budou na Kostelním náměstí v Litoměřicích probíhat farmářské trhy. V dubnu a květnu se jich uskuteční celkem pět. Osvědčené produkty nabídnou prodejci 1., 15. a 29. dubna, v květnu potom 13. a 27. den. Trhy nabídnou především zeleninu, bylinky, ale také sadbu, džusy, mléčné výrobky a jiné výrobky místních zemědělců a podnikatelů.

„Chybět nebude ani sadba, květiny hrnkové i řezané či ručně tvořené výrobky. Chceme udržet kvalitu nabízeného zboží nad kvantitou. Přesto věříme, že zájem o letošní farmářské trhy opět poroste,“ upozornil Petr Skřivánek, jednatel společnosti Zahrada Čech s.r.o., která je organizátorem akce.

V průběhu roku hodlá Zahrada Čech farmářské trhy dále rozvíjet a nabídku rozšiřovat, a to nejen podle toho, jak bude začínat zeleninová a květinová sadba nebo dozrávat první jarní zelenina a ovoce. „Kromě již tradičních a oblíbených prodejců přivedeme i nové, aby se nabídka trochu obměnila a ještě více zatraktivnila,“ upozornil Petr Skřivánek. Trhy budou Kostelní náměstí pravidelně plnit až do konce října 2017.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru