VIDEO: Starou úřední desku v Roudnici nahradila nová elektronická
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V úvodu roku byla v průchodu na Karlově náměstí instalována nová elektronická úřední deska. Až dnes však plně nahradila její, již zrušenou, tištěnou variantu. Kromě dokumentů nabízí i přístup na městské webové stránky a do kalendáře kulturních akcí.

Klasickou "pevnou" úřední desku v průchodu na roudnickém Karlově náměstí dnes finálně nahradila její elektronická verze. Nový dotykový panel, který naleznete ve stejném místě, přináší oproti původní tištěné verzi celou řadu výhod.

„Chceme být moderním a otevřeným úřadem. Dosavadní pevná úřední deska nebyla zcela optimální. Zřízení elektronické desky pro nás proto bylo dalším logickým krokem,“ vysvětlil Mgr. Pavel Chaloupka, tajemník roudnického úřadu.

Nový dotykový panel především nabízí možnost zobrazení všech dokumentů umístěných na webové verzi desky, a to v nezměněné a nekrácené podobě. Občan tak má přímo na náměstí přístup i k podkladům, které by se na původní desku v tištěné podobě nevešly. V neposlední řadě panel veřejnosti zpřístupní i městské webové stránky a náhled do kalendáře kulturních akcí.

Novou elektronickou desku si můžete prohlédnout i v reportáži MIS:

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru