Roudnice nad Labem pořádala tradiční volejbalový turnaj měst. Která sestava byla nejúspěšnější?
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V minulém týdnu se ve sportovní hale Pod Lipou odehrál tradiční volejbalový turnaj měst. Ve sportovním klání reprezentantů městských úřadů zvítězil Žatecký tým.

Volejbalový turnaj měst je putovní akcí s několikaletou tradicí. Týmy, složené z představitelů měst a zaměstnanců jejich úřadů, mezi sebou pravidelně přátelsky soupeří o prestiž a symbolické ceny. Cílem je především utužování vzájemných vztahů a meziměstské spolupráce.

„S kolegy, kteří na turnaj dorazili, jsme se samozřejmě nesetkali jen na volejbalovém hřišti, ale, byť v neformální atmosféře, i mimo něj. Nejedná se tak jen o běžnou teambuildingovou aktivitu. Utužování navázaných vztahů a spolupráce mezi městy a jejich zaměstnanci je pro mne velmi důležitým rozměrem těchto akcí,“ řekl místostarosta Jiří Řezníček, který se turnaje sám aktivně zúčastnil.

Do sportovní haly Pod Lipou dorazili zástupci Roudnice nad Labem, Lovosic, Bíliny, Varnsdorfu a Žatce, přičemž první dvě jmenovaná města nasadila hned dvě sestavy. Z vítězství se tentokrát těšil Žatecký tým následovaný Lovosicemi a Roudnicí. Těsně pod stupni vítězů pak skončil Varnsdorf, reprezentován i jeho starostou Stanislavem Horáčkem, ve kterém se odehraje příští z těchto pravidelných sportovní setkání. Již v červnu je tak čeká možnost odvety v domácím prostředí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru