Pozor na výluku! Vlaky na trati z Lovosic do Postoloprt nahradí autobusy
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Litoměřicko - Město Lovosice na svých oficiálních stránkách informuje, že od 15. března, 9:30 hodin do 22. března, 8:30 hodin proběhne v úseku Lovosice - Čížkovice na trati 114 - Lovosice - Postoloprty (a zpět) výluka.

Po dobu výluky budou všechny vlaky ve vyloučeném úseku nahrazeny autobusy náhradní dopravy. Vlaky Os 6541 a Os 6571 jsou nahrazeny autobusy náhradní dopravy v úseku Libochovice město - Lovosice.

Ve stanici Lovosice není zajištěn přestup na vlak ve směru Litoměřice. Cestující ve směru Litoměřice budou přepraveni v úseku Lovosice - Litoměřice horní nádraží autobusem náhradní dopravy. Vlak Os 6100 bude nahrazen autobusy náhradní dopravy v úseku Lovosice - Libochovice.

Výlukový jízdní řád je umístěný na stránkách www.cd.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru