Policisté pátrají po neznámé ženě. Vydávala se za pracovnici jídelny a okradla seniorku
Foto: Policie ČR
Litoměřice

Lovosice - Policisté pátrají po totožnosti neznámé ženy, která ve středu 6. března krátce před polednem okradla seniorku v Lovosicích. Neznámá žena oslovila poškozenou na ulici před domem a vydávala se za pracovnici z jídelny, která jí nese přeplatek za obědy.

V ruce dokonce držela jídelní lístek. Vloudila se k seniorce do bytu a zde jí chtěla vrátit 1000 korun, ale měla pouze pětitisícovou bankovku, kterou chtěla po seniorce rozměnit. Následně využila chvilkové nepozornosti poškozené a zmocnila se jejich úspor. Když odešla, poškozená zjistila, že jí chybí 25 tisíc korun.

Neznámá žena byla snědé pleti s olivovým nádechem kůže, ve věku 30 – 35 let, vysoká 170 – 175cm, silné zavalité postavy s velmi výrazným pozadím. Hovořila česky bez výrazného přízvuku a možná rumunsky (při telefonickém rozhovoru). Byla oblečena do černé bundy v délce do pasu pravděpodobně šusťákové, modrofialových látkových kalhot, na nohou měla baleríny a na hlavě černou čepici s rovným kšiltem, která typově odpovídala čepici bezpečnostních služeb.

"Jakékoliv informace k výše uvedenému případu, sdělte na linku 158, popř. na tel. č. 974 436 701 nebo na nebližší policejní služebnu. Za pomoc předem děkujeme," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru