Pozor na soutěž o mobilní telefon! Je to podvod, varuje Česká pošta
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

ČR - V posledních dnech se začala opět některým uživatelům sociální sítě Facebook, nebo aplikací FB Messenger, WhatsApp zobrazovat reklama v barvách České pošty, která nabízí výhru v podobě mobilního telefonu. Za autora této soutěže je vydávána Česká pošta.

Česká pošta upozorňuje zákazníky a všechny ostatní uživatele, aby na danou reklamu nereagovali, neodpovídali a nepokoušeli se spustit jakýkoli vnitřní komunikační dialog! Můžete se tak snadno stát obětí podvodu nebo Vaše zařízení bude napadeno nebezpečnou infekcí (MALWARE) a v lepším případě znehodnotí Vaše data.

Bohužel nejsou k dispozici všechny klony této podvodné akce a může jít i o vylákání přístupových údajů k Vaší platební kartě. Česká pošta není organizátorem této soutěže, její logo je použito neoprávněně a v tuto chvíli podniká veškeré kroky, aby zabránili dalšímu šíření této fiktivní soutěže spojené se jménem České pošty.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru