Roudničtí radní navštívili dalšího významného zaměstnavatele. Tentokrát se vydali do firmy Papei
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Roudničtí radní v minulém týdnu navštívili místní firmu Papei. V rámci druhého výjezdního zasedání se tak seznámili s provozem dalšího významného roudnického zaměstnavatele.

Ve středu 3. dubna proběhlo již druhé letošní výjezdní zasedání Rady města Roudnice nad Labem. Tentokrát radní přijali pozvání firmy Papei, a.s., dalšího z největších roudnických zaměstnavatelů. Tak jako v případě předchozího jednání v roudnické pobočce Adient, i v Papei se osobně seznámili s fungováním provozu.

Společnost, založená již v roce 1991, se postupně vypracovala na jednoho z největších producentů masa, masných výrobků a lahůdek v České republice. Od roku 2011, kdy se společnost PAPEI stala členem koncernu Agrofert, došlo k zásadní změně výrobního programu. Klíčovou se stala produkce lahůdek, vaječných směsí a import gurmánských specialit a dalšího zboží ze zahraničí. V současné době společnost vyprodukuje cca 280 tun lahůdek a 250 tun vaječné produkce měsíčně. O spokojenost zákazníků se přitom stará více než 200 proškolených zaměstnanců.

0804papei1

Zdroj: www.roudnicenl.cz

Radním, v čele se starostou města Františkem Padělkem, byly ředitelem firmy představeny všechny výrobní úseky. Se zájmem si prohlédli zejména moderní, v republikovém měřítku jedinečnou, sušičku vaječných hmot.

„Dostupnost kvalitního zaměstnání je jedním z předpokladů budoucího rozvoje našeho města. Firma Papei patří mezi významné zaměstnavatele, se kterými je třeba udržovat a rozvíjet vztahy. Návštěvu jejího provozu proto hodnotím jako oboustranně velmi přínosnou a věřím, že se nám podaří v této aktivitě pokračovat,“ řekl starosta města František Padělek.

0804papei3

Zdroj: www.roudnicenl.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru