Díky programu Nová zelená úsporám můžete získat dotaci. Seminář se bude konat v polovině dubna
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Litoměřice - Zateplení domu svépomocí, výměna oken a dveří, stavba nízkoenergetického domu, solární panely, zachytávání dešťové vody – i na to můžete získat dotaci.

Pokud vás zajímají novinky z této oblasti, přijďte 15. dubna v 16 hodin do sálu litoměřického hradu na bezplatný seminář, v jehož průběhu se dozvíte novinky v dotačním programu Nová zelená úsporám, který podporuje rekonstrukce a výstavbu domů či úsporné zdroje energie.

„Informace získáte také k programu Dešťovka, zaměřenému na podporu využívání srážkové a odpadní vody v domácnostech, a to v rodinných domech, bytových domech i v rekreačních objektech sloužících k trvalému rodinnému bydlení,“ uvádí vedoucí odboru životního prostředí Městského úřadu v Litoměřicích Pavel Gryndler.

Přijďte si i bez předchozího nahlášení poslechnout, na co lze příspěvek získat, kolik uspoříte a co vše potřebujete k jeho vyřízení. Ukážeme vám, že získat dotaci není tak obtížné, jak se může zdát. Prostor bude i pro dotazy a individuální konzultace. Seminář pořádá Státní fond životního prostředí a město Litoměřice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru