Odpadkoví hrdinové z Trash Hero přijedou uklidit Litoměřice. Zapojit se můžete i vy
Trash Hero. Zdroj: Facebook
Litoměřice

Litoměřice - „Odpadkoví hrdinové“ zavítají do Litoměřic. Podpořte dobrou věc a zapojte se v sobotu 20. července do společného úklidu části našeho města. Sraz je v 10 hodin na křižovatce ulic Jarošova a Labská.

Dobrovolníky ve žlutých tričkách z neziskové organizace Trash Hero potěší každý, komu není nepořádek města lhostejný a má chuť se zapojit. Uklízecí skupina bude poté dále pokračovat přes Lodní náměstí, ulicí Pobřežní až k Čistírně odpadních vod Litoměřice.

„Prospěšné aktivity jsou u nás vítány a rádi jejím organizátorům poskytujeme zázemí,“ sdělila Irena Vodičková, koordinátorka Zdravého města Litoměřice a místní Agendy 21, jež ve spolupráci s technickými službami a Odborem životního prostředí Městského úřadu Litoměřice zajistí pytle, rukavice a následný odvoz uklizeného odpadu.

Sobotní úklidová akce Trash Hero nebude jedinou. „Aktivisté mají v plánu úklid v Litoměřicích zopakovat také v září. Doplní jej veřejná sbírka na podporu účasti talentované sportovkyně Alex Borské na paralympiádě,“ dodává Irena Vodičková.

Odkaz na facebookovou událost najdete ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru