Litoměřická nemocnice buduje novou koupelnu pro nejmenší pacienty
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Novinky čekají na děti, které budou hospitalizovány v litoměřické nemocnici. Ta totiž právě v těchto dnech využívá pravidelného prázdninového uzavření části oddělení a na 4. nadzemním podlaží na stanici velkých dětí buduje zcela novou společnou koupelnu s vanou, sprchovými boxy a několika umyvadly.

Práce započaly začátkem července vybouráním stávajícího vybavení a vybudováním nových rozvodů elektřiny, vody a odpadů. Následovalo vyzdění nových sprchovacích boxů, realizace obkladů a dlažby. Na ty na přelomu července a srpna naváže osazení vany, několika umyvadel a vybavení zařizovacími předměty.

2507koupelna2

Zdroj: www.litomerice.cz

Náklady na vybudování nové koupelny na dětském oddělení přesáhnou částku půl miliónu korun, které nemocnice vynaloží z vlastních zdrojů.

2507koupelna3

Zdroj: www.litomerice.cz

Stejně jako v případě společných WC, která na stanici velkých dětí byla modernizována v roce 2015, přizvala nemocnice i k realizaci koupelen ke spolupráci architektku Naďu Richterovou. Obojí je sladěno do jednotného designu, kterému dominují veselé barvy.

2507koupelna4

Zdroj: www.litomerice.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru