Řidiče v kraji trápí déšť, během krátké doby došlo hned k několika nehodám
Ilustrační foto
Litoměřice

Ústecký kraj - Nepříznivé počasí potrápilo v pondělí dopoledne a krátce po poledni hned několik řidičů. Ke dvěma nehodám došlo u Chlumce na Ústecku, kde se po půl jedenácté střelo nákladní vozidlo s osobním autem. O hodinu později tu havaroval náklaďák do příkopu. Obě nehody se naštěstí obešly bez zranění. 

K další dopravní nehodě došlo krátce před půl dvanáctou u Řehlovic, havarovalo tu osobní auto. Při nehodě došlo ke zranění, na místě jsou složky integrovaného záchranného systému. Průjezd je tu se zvýšenou opatrností.

Policisté vyjížděli také k další nehodě, tentokrát v Ústecké ulici v Děčíně, kde se střetla dodávka s osobním autem. Při nehodě se naštěstí nikdo nezranil, průjezd je tu ale se zvýšenou opatrností.

Další nehodu vyšetřuje policie na silnici číslo 30 u Prackovic nad Labem na Litoměřicku. Havárie osobního auta se obešla bez zranění, i tady je ale průjezd se zvýšenou opatrností.

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Máte aktuální informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru