Lidská krutost nemá hranice. Psa kdosi pobodal nožem
Zraněný pes. Foto: Anidef
Litoměřice

Krupka - S případem další neuvěřitelné lidské krutosti se setkali pracovníci spolku Anidef, který provozuje zvířecí útulek v obci Žim na Teplicku. Zachraňovali psa, kterého kdosi v Krupce pobodal nožem a nechal ho napospas. Mělo by jít o majitele zvířete, ale to určí až výsledek policejního vyšetřování.

Člověk v Krupce pobodal psa nožem. Byli jsme přivoláni k ležícímu zraněnému psovi, prý tak ležel minimálně hodinu. Naštěstí pro něj útočník nezasáhl žádné vnitřní orgány ani důležité tepny. Ihned začalo kolečko obvolávání veterinárních pohotovostí, kde nikde neměli možnost hospitalizace tak velkého psa, případně zrovna řešili akutní život ohrožující operaci jiných pacientů. Nakonec nás přijali na Veterinární klinika Maradovi, za což moc děkujeme," popisují pracovníci útulku na svých stránkách na Facebooku. Pejsek je nyní v rekonvalescenci v útulku.

Případem se začala zabývat také policie. Vyšetřování probíhá od nedělního odpoledne. Podle výsledků lékařských prohlídek zvířete se rozhodne o právní kvalifikaci činu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru