Městský úřad nabízí zdarma přepravu handicapovaných
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Potřebujete využít některé ze služeb roudnického městského úřadu a zdravotní stav to vám nebo vašim blízkým nedovoluje? Náš automobil, určený pro těžce nemocné a nepohyblivé osoby, vás zdarma přepraví.

Městský úřad Roudnice nad Labem v minulém roce zavedl novinku - bezplatnou automobilovou dopravu handicapovaných osob za účelem jednání v jeho prostorách. Za tímto účelem Rada města schválila veřejnou zakázku na nákup rozměrově vyhovujícího vícemístného vozidla, které díky speciální výklopné rampě umožňuje převoz běžně používaných invalidních vozíků.

„V agendě občanských průkazů naši úředníci vyjíždějí k osobám nepohyblivým, či těžce nemocným, přímo domů. Ne vše však lze vyřídit tímto způsobem. Možnost bezplatného transportu přitom není službou, kterou by úřady běžně nabízely. Naším cílem je, takto osudem zkoušeným lidem, kontakt s úřadem ještě více usnadnit. Automobil současně využíváme i pro převoz větších nákladů či přepravu více osob najednou, např. pro povinná školení vyplývající ze zákona o úřednících. Po předchozí domluvě je však připraveno pomoci vozíčkářům vyřídit si veškerou agendu tak, jako běžnému návštěvníkovi úřadu,“ vysvětlil tajemník Mgr. Pavel Chaloupka.

V případě zájmu stačí kontaktovat podatelnu na tel. čísle 416 850 111, sdělit co potřebujete na úřadě vyřídit a předat na sebe kontakt.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru